Crupe cu porumb și ceapă verde

Crupe cu porumb și ceapă verde
Dacă doriți să adăugați mai multe Sud rețete la cutia de rețete, crupe cu porumb și ceapă verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 220 calorii. Acesta funcționează bine ca un mic dejun accesibil. 142 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de unt, brânză parmigiano-reggiano, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crupe Souffl Nr. 6 Cu Verdețuri Și Ceapă Dulce, Crupe de brânză cu porumb și ceapă Vidaliană, și Grillades de vită cu porumb proaspăt și brânză de ceapă dulce.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa si boabele de porumb: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Încălziți uleiul într-o cratiță cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați ceapa rasă și gătiți, amestecând, până când este transparent, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați boabele de porumb și gătiți, amestecând ocazional, până când boabele devin moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
5
Adăugați laptele, apa și 1 linguriță de sare. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Bateți grăsimile, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când grăsimile sunt cremoase și groase, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Se amestecă untul, parmezanul, pătrunjelul și ceapa verde tocată. Gustați și ajustați pentru condimente cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru grâu. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5 cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista