Crupe cu porumb și ceapă verde

Crupe cu porumb și ceapă verde
Dacă doriți să adăugați mai multe Sud rețete la cutia de rețete, crupe cu porumb și ceapă verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 220 calorii. Acesta funcționează bine ca un mic dejun accesibil. 142 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de unt, brânză parmigiano-reggiano, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crupe Souffl Nr. 6 Cu Verdețuri Și Ceapă Dulce, Crupe de brânză cu porumb și ceapă Vidaliană, și Grillades de vită cu porumb proaspăt și brânză de ceapă dulce.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa si boabele de porumb: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2
Încălziți uleiul într-o cratiță cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Adăugați ceapa rasă și gătiți, amestecând, până când este transparent, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați boabele de porumb și gătiți, amestecând ocazional, până când boabele devin moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
5
Adăugați laptele, apa și 1 linguriță de sare. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Bateți grăsimile, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când grăsimile sunt cremoase și groase, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Se amestecă untul, parmezanul, pătrunjelul și ceapa verde tocată. Gustați și ajustați pentru condimente cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Sezonul GoyaSezonul Goya
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru grâu. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5 cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista