Crupe Cremoase Măcinate Cu Piatră

Crupe Cremoase Măcinate Cu Piatră
Cremoase de piatră-sol crupe ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 218 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au plăcut foarte mult această masă de dimineață. Această rețetă de la Epicurious are 120 de fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, lapte, grâu măcinat cu piatră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Cremă De Brânză Măcinată Cu Piatră, Grâu măcinat cu piatră cu Gruyere, și Gumbo sos peste nisip măcinat cu piatră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă și lapte doar la foc mic într - o cratiță grea de 4 până la 5 litri. Între timp, acoperiți grăsimile cu apă într-un castron mare și bateți energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de secunde, apoi îndepărtați orice pleavă care a plutit la suprafață cu o sită cu ochiuri fine.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Scurgeți bine grăsimile într-o sită cu ochiuri fine și amestecați în amestecul de lapte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BatetiBateti
4
Reduceți căldura la minim și fierbeți grăsimile, parțial acoperite, amestecând adesea cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură, până când grăsimile sunt fragede și îngroșate până la consistența făinii de ovăz vrac, aproximativ 1 1/4 ore (amestecați mai mult spre sfârșitul gătitului pentru a evita arderea). Dacă grăsimile devin prea groase înainte de a fi fragede și cremoase, subțiri cu apă fierbinte (aproximativ 1/2 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
CrupeCrupe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se amestecă smântâna, untul (dacă se folosește) și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
SareSare
6
Se ia de pe foc și se menține cald, acoperit, până la 20 de minute.
1
·Dacă nu găsiți grâu măcinat cu piatră, folosiți grâu obișnuit (dar nu gătit rapid). Grăsimile obișnuite vor dura mai puțin de jumătate din timp pentru a găti.* Crupe sunt la dreptul lor cremiest după ce acestea sunt făcute, dar poate fi făcută până la 2 zile înainte. Se răcește, neacoperit, până se răcește, apoi se acoperă. Pentru a reîncălzi, rupeți grăsimile congelate în bucăți și amestecați în suficientă apă clocotită pentru a slăbi (până la aproximativ 1 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Se încălzește la foc mic, amestecând continuu.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista