Crupe cremoase cu slănină de rozmarin
Reteta crupe cremoase cu Bacon rozmarin ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 20 minute. Pentru 46 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 4. O porție conține 247 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Epicurious are 14 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, crupe de gătit rapid, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Ouă cu grâu cremos de slănină, Crupe cremoase cu porumb, slănină și roșii, și Cotlet de porc cu mere și crupe cremoase de brânză cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Presărați rozmarin peste slănină într-o tigaie cu 4 fețe. Prăjiți, întorcându-vă o dată, până când slănina este aurie, 12 până la 14 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Între timp, aduceți apă, lapte, unt, o sare rotunjită de 1/4 linguriță și 1/8 linguriță piper la foc mic într-o cratiță medie grea.
Adăugați grâu într-un flux lent, amestecând constant. Se fierbe la foc mediu-mic, acoperit, amestecând des, până când grăsimile sunt fragede și cremoase, 10 până la 12 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza.
Serviți crupe cu slănină.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană