Crupe Coapte Cu Brânză
Crupe coapte cu brânză este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această masă de dimineață are 226 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Creveți și crupe coapte cu brânză, Crupe De Brânză, și Crupe De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți 1 cană de grâu conform instrucțiunilor ambalajului; se ia de pe foc și se amestecă brânza și untul până se omogenizează.
Bateți împreună ouăle, laptele și sarea. Treceți treptat aproximativ o pătrime din amestecul de grâu fierbinte în amestecul de ouă; se adaugă la amestecul de grâu fierbinte rămas, amestecând constant. Se amestecă uniform amestecul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 40 până la 50 de minute sau până când este setat.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Velveeta.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS