Crunchy umplute Nutella și banane pâine prăjită franceză

Reteta crocant umplute Nutellan și banane pâine prăjită franceză ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 15 minute. Această rețetă face 4 porții cu 664 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, fulgi de porumb, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață prietenoasă cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză umplută cu Bananan și Nutella, Cornflake-Crusted Bananan și Nutella umplute Challah pâine prăjită franceză, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Nutella.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți smântâna, laptele, ouăle, gălbenușul, zahărul, vanilia și sarea pentru a combina.
Așezați fulgii de porumb într-o farfurie de plăcintă sau într-un castron puțin adânc.
Întindeți o lingură slabă Nutella pe fiecare felie de pâine, păstrând 1/4 inch de margine. Aranjați feliile de banane în strat uniform pe 4 dintre feliile de pâine, păstrând bananele la 1/2 inch de margine. Sandwich cu felii de pâine rămase, apăsând ușor pentru a adera.
Înmuiați fiecare sandviș de pâine prăjită franceză în amestec de ouă, înmuiându-se bine.
Așezați în fulgi de porumb și acoperiți bine ambele părți.
Transferați sandvișurile pe farfurie mare.
Încălziți jumătate din unt într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu, până când spumarea dispare, înclinând tigaia pentru a acoperi uniform.
Puneți sandvișurile cu pâine prăjită în tigaie și gătiți până când fundul este auriu și crocant, aproximativ 2 minute. (Reglați căldura dacă se rumenesc prea repede).
Întoarceți sandvișurile și adăugați untul rămas în tigaie, ridicând sandvișurile, astfel încât untul să poată ajunge dedesubt. Gatiti pana la fiert si fundul este maro auriu si crocant, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați pe placa de tăiat și tăiați fiecare sandviș în jumătate în diagonală. Se pudrează cu zahărul cofetarilor și se servește cu sirop de arțar.