Crunchy Taco Burritos
Reteta crocante Burritos Taco ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 40 minute. Acest fel principal are 450 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați lapte, roșii, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Crunchy Taco Burritos, Burritos De Pui Crocant, și Taco Burritos.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci; gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă în apă, 1 cană de lapte și amestecul de sos (din Hamburger Helper box) până se omogenizează.
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă orezul nefiert (din cutia de ajutor pentru Hamburger).
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 25 de minute, amestecând ocazional, până când orezul este fraged.
Între timp, într-un castron mic, amestecați laptele și amestecul de topping (din Hamburger Helper box) 30 de secunde; pus deoparte. Zdrobiți ușor chipsurile de porumb (din Hamburger Helper box); pus deoparte.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor de pe pachet. Puneți un amestec generos de 1/4 cană de carne de vită în centrul fiecărei tortilla caldă; stropiți cu topping de brânză. Se acoperă cu ceapă verde, roșii și chipsuri de porumb zdrobite. Ori de jos a fiecărei tortilla 1 inch peste umplere. Îndoiți părțile laterale, suprapunându-se pentru a închide umplutura. Îndoiți partea superioară peste laturi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.