Crunchy Ratatouille
Ratatouille crocantă este o lactate gratuit garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei, pesmet, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți albușurile și uleiul pentru a se amesteca. Într-un alt castron, amestecați firimiturile, busuiocul și 2 lingurițe de usturoi.
Adăugați 1 fel de legume la un moment dat la amestecul de ouăvinete, dovlecei, ardei gras și 1 1/2 cești de roșii. Ridicați cu o lingură cu fante, drenând scurt și adăugați la firimituri.
Se amestecă ușor pentru a acoperi, ridicați afară. Aranjați legumele într-un singur strat pe o foaie de copt de 14 inci pe 17 inci.
Coaceți într-un cuptor de 450 până când legumele sunt bine rumenite și vinetele sunt moi când sunt presate, 20 până la 25 de minute.
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, se curăță până se omogenizează restul de 1 linguriță de usturoi, restul de 1/2 cană de roșii, maioneză și suc de lămâie după gust.
Lingurați legumele pe farfurii calde și condimentați după gust cu amestec de maioneză și sare și piper.