Crunchy Jicama Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 125 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână 4 varză, coriandru, jicama și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Crunchy Rece Jicama Slaw, Crunchy Jicama-Tostadas De Pește, și Jicama Slaw.
Instrucțiuni
1
Shred jicama pe găuri mari de o răzătoare cutie. Lucrând cu o mână la un moment dat, stoarceți excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jicama
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
2
Transferați jicama într-un castron mare (ar trebui să aveți aproximativ 3 căni) și aruncați cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Jicama
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ardei gras, morcovi și varză și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Varză
Morcov
4
Într-un castron mic, amestecați oțetul, muștarul, zahărul și uleiul până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar
Oțet
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se toarnă jumătate de pansament peste slaw, se adaugă coriandru și se aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
6
Adăugați mai mult pansament, dacă doriți, și aruncați din nou.