Criza de alune (Noci Croccante) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. O porție conține 1013 calorii, 11g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, sirop de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crunch De Alune: Noci Croccante, Mousse De Alune Crunch, și Biscuiți Cu Alune.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament. Amestecați zahărul, apa, siropul de porumb ușor și siropul de porumb întunecat într-o cratiță mare grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mare și fierbeți fără agitare până când un termometru cu bomboane înregistrează 260 de grade F, aproximativ 20 de minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb închis
Bomboane
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Tigaie Cu Sos
3
Se amestecă alunele, untul și sarea (amestecul va fi gros și nuci) și se gătește până când termometrul înregistrează 295 grade F, amestecând constant, aproximativ 15 minute. Amestecați rapid bicarbonatul de sodiu. Turnați imediat caramelul pe foaia de copt pregătită, răspândind-o cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Alune
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Termometru De Bucătărie
4
Lăsați să stea până la greu.
5
Rupeți fragilul în bucăți și depozitați-l într-un recipient etanș la temperatura camerei. Dacă doriți, serviți peste înghețata preferată.