Crumpetele Fast Breads
Crumpetele Fast Breads sunt o vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, apă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Bastoanele De Porumb Sudice Ale Fast Breads, Fast Breads' Bottoms-Up Pinwheels Scorțișoară-Caramel, și Pâine Rapidă Rapidă Rapidă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți laptele, apa și uleiul la foc mediu până la aproximativ 130 de ruble pe un termometru cu citire instantanee.
Într-un castron mare și folosind o lingură mare, amestecați ambele făină, zahărul, sarea și drojdia. Se amestecă amestecul de lapte fierbinte, apoi se amestecă energic timp de aproximativ 2 minute pentru a forma un aluat neted și gros. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să stea 45 de minute. Aluatul se va ridica și va deveni Bulbuc.
Când aluatul a crescut, aranjați 5 inele metalice fiecare cu diametrul de 3 până la 4 și aproximativ 11/2 în înălțime pe o plită. Pulverizați interiorul fiecărui inel și plita cu spray de gătit antiaderent fără aromă.
Încălziți grătarul la foc mic.
Folosiți lingura mare pentru a amesteca aluatul. Se amestecă ușor bicarbonatul de sodiu dizolvat, amestecând bine. Aruncați aproximativ 1/4 cană din aluat în fiecare inel fierbinte; se va răspândi uniform. Gatiti crumpetele la foc mic pana cand fundul se rumeneste si s-a format o piele ferma deasupra, aproximativ 10 minute. Pe blaturi se vor forma bule pe măsură ce crumpetele se gătesc, iar blaturile ar trebui să se simtă ferm coapte și să nu fie lipicioase atunci când sunt atinse ușor cu un deget. Folosiți clești pentru a ridica inelele și puneți-le deoparte. Dacă crăpăturile se lipesc de inele (nu se vor lipi dacă inelele sunt bine unse), jiggle inelele ușor cu cleștele și crăpăturile ar trebui să se elibereze. Întoarceți crăpăturile și gătiți până când cele două părți sunt bine fixate, un minut sau mai puțin. Interiorul crăpăturilor va fi moale.
Se transferă într-o farfurie și se servește sau se menține cald într-un cuptor scăzut (250 BUCF) în timp ce al doilea lot gătește. Înainte de a găti al doilea lot, amestecați ușor aluatul (acesta va bule și se va ridica în timp ce primul lot gătește) și pulverizați din nou inelele și grătarul.
Serviți crumpetele fierbinți cu unt.
Crumpetele pot fi acoperite și depozitate la temperatura camerei timp de până la 2 zile. Pentru a servi, prăjiți ușor crăpăturile, Unse cu unt sau nu, doar pentru a le încălzi, sau așezați-le într-un singur strat pe o foaie/tavă de copt, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și reîncălziți într-un cuptor preîncălzit de 225 de 1/4 până la cald, aproximativ 10 minute.