Crumble picant de mere
Nevoie de o desert vegetarian fără gluten și lacto ovo? Crumble picant de mere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 411 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mere, migdale măcinate, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 75 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Dovleac picant sănătos și mere se sfărâmă pătrate, Crumble Picant De Roșii, și Crumble De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Puneți ovăzul, migdalele, semințele de susan și scorțișoara într-un bol mare de amestecare. Într-o tigaie mică topiți untul cu mierea, apoi amestecați în ovăz până când arată ca pesmetul dur, s-ar putea să fie nevoie să vă folosiți mâinile.
Puneți merele, coaja de portocală și sucul și cardamomul într-o tigaie și gătiți timp de 10 minute până se înmoaie. Alegeți păstăile de cardamom. Se pune lingura într-un vas de copt, se presară cu zahărul și se împrăștie cu amestecul de crumble.
Coaceți aproximativ 40 de minute până devin aurii și crocante.
Se servește cu iaurt de vanilie, înghețată sau cremă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Crumble funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "