Crumble De Mure-Pere (Vegan, Fără Gluten, Fără Nuci)
Crumble de mure-pere (Vegan, fără Gluten, fără nuci) necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.98 pe portie. Acest desert are 478 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Go Dairy Free are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, margarină fără lactate, pere d ' Anjou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Crumble De Mure-Pere (Vegan, Fără Gluten, Fără Nuci), Crumble sau tartă fără Gluten cu umplutură de mure și mere (cu opțiuni fără zahăr și fără lactate), și Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Combinați făina de orez brun, zahărul brun, scorțișoara, nucșoara, sarea și fulgii de quinoa.Folosind degetele sau două cuțite, amestecați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Pune deoparte.Aruncați ușor murele congelate cu amidon de porumb, pere, zahăr și suc de lămâie pentru a combina.
Transferați fructele într-un vas de copt de 12 inci cu unt.
Întindeți crumble topping uniform peste fructe.
Coaceți până când toppingul este maro auriu și sucurile de fructe bule, aproximativ 45 de minute.