Crumble De Ciocolată-Căpșuni
Reteta ciocolata-capsuni Crumble este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Acest desert are 342 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână unt, căpșuni în sirop, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 78 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Crumble De Ciocolată-Căpșuni, Crumble De Căpșuni, și Plăcintă Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). În tigaie unsă de 13x9 inci, turnați umplutura de plăcintă și căpșuni; se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort și untul cu mixerul electric la viteză mică până se sfărâmă, aproximativ 1 până la 2 minute. Se sfărâmă peste amestecul de fructe.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când se fixează bule în jurul marginilor și deasupra. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Se servește cald cu înghețată. Depozitați ușor acoperit.