Crumb Tort I
Crumb tort i necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această masă de dimineață are 339 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ouăle, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Tort De Firimituri De Migdale De Zmeură Super Crumb, Tort Cu Firimituri, și Tort Cu Firimituri De Gem pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de tort de 13 x 9 inci sau două tigăi rotunde de 8 inci.
Se amestecă zahărul și făina împreună. Cu două cuțite sau un blender de patiserie tăiați scurtarea în făină și zahăr până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere (ca și cum ați face aluat de plăcintă). Rezervați 1/2 cană din acest amestec ca firimituri pentru blatul tortului.
La amestecul de făină rămas se amestecă praful de copt, ouăle, laptele și vanilia și se amestecă bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Presărați deasupra amestecul de firimituri rezervat.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 45 de minute (35 de minute dacă utilizați două tigăi rotunde de tort de 8 inci) sau până când centrul tortului revine când este ușor atins sau o scobitoare introdusă în centru iese curată.