Crudo de somon marocan cu iaurt

Crudo de somon marocan cu iaurt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Crudo de somon marocan cu iaurt. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $1.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 115 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână castraveți, iaurt grecesc, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Crudo de burtă de somon cu Gastrique de fenicul și mandarină, Vinete marocane cu iaurt Tahini, și Pește-spadă marocan cu sos de iaurt Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mărarul tocat mărunt, menta tocată mărunt, coaja de lămâie, trei sferturi din sucul de lămâie, ras el hanout, uleiul de măsline și castravetele și amestecați pentru a face o vinetă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El HanoutRas El Hanout
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VinetăVinetă
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CastraveteCastravete
MărarMărar
MentăMentă
2
Ungeți un strat subțire de iaurt în centrul unei farfurii mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
3
Puneți somonul subțire deasupra iaurtului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
IaurtIaurt
4
Presărați somonul cu sucul de lămâie rămas și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SomonSomon
SareSare
5
Stropiți vinaigreta deasupra și garnisiți cu mărarul și menta tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
MărarMărar
MentăMentă
6
Serviți imediat.
7
Din bucătărie cu știuca
Ingrediente de care veți avea nevoie
PikePike
8
Plasați băieții de pește de către echipajul de știucă
Ingrediente de care veți avea nevoie
PikePike
9
Place Fish, (C) 2013 Studio Viking
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista