Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Crudo de somon marocan cu iaurt. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $1.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 115 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână castraveți, iaurt grecesc, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Crudo de burtă de somon cu Gastrique de fenicul și mandarină, Vinete marocane cu iaurt Tahini, și Pește-spadă marocan cu sos de iaurt Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați mărarul tocat mărunt, menta tocată mărunt, coaja de lămâie, trei sferturi din sucul de lămâie, ras el hanout, uleiul de măsline și castravetele și amestecați pentru a face o vinetă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El Hanout
Suc De Lămâie
Vinetă
Coaja De Lămâie
Ulei De Măsline
Castravete
Mărar
Mentă
2
Ungeți un strat subțire de iaurt în centrul unei farfurii mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
3
Puneți somonul subțire deasupra iaurtului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Iaurt
4
Presărați somonul cu sucul de lămâie rămas și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Somon
Sare
5
Stropiți vinaigreta deasupra și garnisiți cu mărarul și menta tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Mărar
Mentă
6
Serviți imediat.
7
Din bucătărie cu știuca
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pike
8
Plasați băieții de pește de către echipajul de știucă
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.