Crudit cu ulei de măsline infuzat și Balsamic
Cruditul cu ulei de măsline infuzat și Balsamic este un fără gluten, fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, oțet balsamic, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Brânză de capră în ulei de măsline infuzat, și Uleiuri De Măsline Infuzate Cu Plante: Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă grosier și se amestecă împreună rozmarinul, cimbrul, usturoiul și hamsia, dacă se utilizează.
Se presară în sare și se amestecă într-o pastă ușor groasă folosind partea plată a cuțitului.
Se pune într-un vas mic cu uleiul de măsline și se încălzește la foc mic până se parfumează și se sfârâie, aproximativ 15 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Încălziți oțetul, zahărul, fulgii de piper și zesturile într-un alt vas mic la foc mic, amestecând, până când zahărul se dizolvă și oțetul se aburește, 15 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Transferați uleiul și oțetul în vase separate de servire mici și serviți cu legume asortate pentru scufundare.