Crown friptură de porc

Coroana prăjită de carne de porc este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, friptură de coroană de porc, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până hârtie de orez ar putea urma acest curs principal cu Nu Coace Orez Krispies Bufniță Cookie-Uri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Crown friptură de porc cu mere și carne de porc umplutura si sos de cidru, Crown friptură de porc, și Crown friptură de porc.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați pătrunjelul, uleiul, sarea și piperul; frecați peste friptură.
Așezați pe un suport într-o tigaie mare de prăjire superficială. Acoperiți coastele cu bucăți de folie.
Coaceți la 350 de ore pentru 3 până la 3-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 de ore.
Transferați friptura într-un platou de servire.
Lăsați să stea 10-15 minute.
Îndepărtați bucățile de folie.
Garnisiti coaste se termină cu folie sau hârtie bibelouri.
Tăiați între coaste pentru a servi.