Reteta coroana friptură de carne de porc se poate face în aproximativ aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 10 și costă 2,09 USD pe porție. O porție conține 585 calorii, 53G de proteine, și 35g de grăsime. 801 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, sare kosher, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, Crown friptură de porc, și Crown friptură de porc.
Instrucțiuni
1
Condimentează friptura de porc:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
2
Se amestecă condimentele prăjite de cimbru, salvie, sare și piper. Frecați toată friptura de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Lăsați friptura să stea (învelită) la temperatura camerei timp de o oră înainte de prăjire.
1
Încălziți o tigaie saut mare la foc mediu. Topiți 2 linguri de unt în tigaie, adăugați pâinea cubată și amestecați pentru a acoperi bucățile de pâine cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați cuburile de pâine să se prăjească; întoarceți-le doar când s-au rumenit puțin pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1
Încălziți o tigaie mare (4 până la 6-qt) la foc mediu. Ruperea bucăților de dimensiuni inch, adăugați cârnații italieni în tigaie, având grijă să nu înghesuiți fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Italieni
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Nu amestecați, lăsați doar să gătească până se rumenesc ușor pe o parte, apoi răsturnați cârnații și rumeniți pe cealaltă parte. Când este ușor rumenit, folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta, lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Gatiti ceapa si merele: ar trebui sa aveti cel putin o lingura de grasime in tigaie, daca nu, adaugati putin unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți tigaia la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până când ceapa este translucidă, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați merele tocate și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1
Adăugați înapoi cârnații rumeniți, cuburile de pâine prăjită cu unt, pătrunjelul, cimbru și salvie. Se amestecă ușor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
2
Se ia de pe foc.
3
Pregătiți tigaia de prăjire și umpleți friptura: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați friptura coroanei într-o tigaie de prăjire superficială. Umpleți ușor centrul coroanei cu umplutură (nu împachetați umplutura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Indiferent de umplutura suplimentară pe care o aveți, puneți-o într-o tigaie separată, unsă cu unt, rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Acoperiți vârfurile coastelor cu folie de aluminiu pentru a preveni arderea oaselor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Adăugați o cană de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Prăjiți carnea de porc: prăjiți carnea de porc la 350 de metri pătrați pe raftul din mijloc al cuptorului. Acoperiți umplutura cu folie după aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Gatiti pana cand un termometru pentru carne introdus Adanc in centrul carnii (nu atingeti oasele, care se afla in exteriorul fripturii) Inregistreaza 145 F, aproximativ 2 pana la 2 1/2 ore in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1
Adăugați 1/2 cană de apă la umplutura rămasă și coaceți-o (lângă sau sub friptură, începând cu 30 de minute înainte de friptură sau în timp ce friptura se odihnește), acoperită cu folie, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
1
Transferați carnea de porc într-un platou și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Sculpta: pentru a sculpta carnea de porc, fixați friptura cu o furculiță, cu un cuțit mare ascuțit, tăiați prin fiecare coastă pentru a desprinde Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ