Croston de ou poșat cu spanac ofilit și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Crostone de ou Poșat cu spanac ofilit și slănină. Această rețetă servește 4. O porție conține 764 calorii, 37g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 32 de fani. Dacă aveți la îndemână pâine cu aluat de țară, slănină, așchii de parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Ouă Pocate Cu Slănină Și Spanac Ofilit, Ouă pocate, spanac ofilit și pâine prăjită Pullman cu slănină, ceapă și gem de roșii, și Somon învelit cu slănină cu spanac ofilit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Combinați 1 cană de ulei de măsline și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mare 2 minute pentru a elibera arome.
Se ia de pe foc. Se condimentează amestecul cu sare și piper.
Folosind un cuțit mare zimțat, tăiați crusta de sus și părțile laterale ale pâinii, lăsând crusta de jos intactă pentru a forma pâine în formă de dreptunghi. Sfert de pâine tăiată transversal, formând 4 bucăți dreptunghiulare groase.
Tăiați cuibul adânc în 1 bucată, lăsând o margine de 1/2 inch pe toate cele 4 laturi și o bază groasă de 3/4 inch. Scoateți centrul de pâine. Repetați cu bucățile de pâine rămase; rezervați Centrele pentru o altă utilizare.
Așezați bucăți de pâine scobite pe o foaie mică de copt.
Ungeți pâinea peste tot cu amestec de ulei de măsline.
Coaceți până când pâinea se rumeneste, aproximativ 7 minute. Pâine rece; mențineți temperatura cuptorului.
Gatiti slanina in tigaie mare pana cand este crocanta.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline în oală mare la foc mediu.
Se adaugă șalotă și saut 2 minute.
Adăugați spanacul și amestecați până se ofilesc. Umpleți tigaia cu diametrul de 12 inci cu apă până la 1/2 inch de sus.
Adăugați oțet și 1/2 linguriță sare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Rupeți 1 ou în ceașcă mică de cremă, având grijă să păstrați gălbenușul intact. Glisați ușor oul în apă clocotită; repetați cu ouăle rămase. Fierbeți până când ouăle sunt fierte ușor, aproximativ 3 minute.
Între timp, umpleți fiecare bucată de pâine cu spanac; acoperiți cu slănină, rupând feliile de slănină în jumătate pentru a se potrivi.
Se introduce în cuptor până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Așezați 1 pâine pe fiecare din cele 4 farfurii. Folosind lingura cu fante, Așezați 1 ou pocat deasupra fiecăruia.
Se presară sare și piper.
Se acoperă cu parmezan; se servește imediat.