Crostini dulci de mămăligă cu Mascarpone, zmeură, fistic și miere de Lavendar

Crostini dulci de mămăligă cu Mascarpone, zmeură, fistic și miere de Lavendar
Rețeta dulce Polenta Crostini cu Mascarpone, zmeură, fistic și miere Lavendar ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 27 de minute. Pentru 82 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 298 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, jupuit, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere de iaurt Semifreddo cu zmeură și fistic, Tort de migdale de miere cu zmeură, portocale și fistic, și Prune prăjite cu miere cu Mascarpone și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți mămăliga: tapetați o tigaie de pâine de 8 x 4 inci cu folie de plastic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Aduceți apa la fierbere într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați sarea, apoi presărați treptat în făina de porumb, amestecând constant pentru a evita bulgări. Continuați să amestecați după ce a fost adăugată ultima făină de porumb: amestecul va începe să se îngroașe destul de repede. Reduceți focul la mediu și gătiți polenta timp de aproximativ 30 până la 40 de minute, amestecând frecvent. Lingurați puțin din mămăligă pe o farfurie și gustați-o: când nu mai este crocantă și granulară, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Răzuiți polenta în tigaia pentru pâine, aplatizând partea superioară și apăsând masa într-un dreptunghi dur, terminând la jumătatea drumului până la două treimi pe lungimea tigaiei. Acest lucru sună puțin confuz, dar acum ar trebui să aveți un dreptunghi de polenta gros de 2 inci presat în tigaia pentru pâine. Acesta va fi foarte rigid și nu au probleme stau pune. Răciți polenta la temperatura camerei, apoi apăsați o bucată de folie de plastic pe suprafață și refrigerați până la răcire, cel puțin 2 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Nu mai mult de 2 sau 3 ore înainte de a planifica să serviți desertul, scoateți tigaia din frigider și desfaceți mămăliga. Cu un cuțit lung, cu lamă subțire, feliați pâinea în felii groase de 1/4 inci și tăiați fiecare dintre acestea în jumătate. Ar trebui să terminați cu aproximativ 24 (2 inci) pătrate, groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Încălziți 2 linguri de unt și 1/2 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare (antiaderent este bine) la foc mediu. Când spuma dispare, adăugați jumătate din feliile de mămăligă și prăjiți aproximativ 4 minute, întorcând o dată, până când sunt aurii și crocante pe ambele părți. Transferați cu grijă feliile pe un platou căptușit cu prosoape de hârtie și presărați feliile cu jumătate din zahăr. Repetați cu restul de unt, ulei, mămăligă și zahăr. Răciți feliile de polenta îndulcite la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Pentru a asambla crostini, lingurați mascarpone într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de stea medie (aproximativ 1/2 inch sau cam asa ceva). Pipe o cantitate generoasă de mascarpone pe fiecare pătrat polenta și aranja două sau trei zmeură pe brânză. Apăsați câteva bucăți de fistic în jurul fructelor de pădure în brânză și stropiți crostini cu puțină miere (un picurător de miere sau chiar o linguriță înmuiată în borcan, apoi fluturată peste pătrate funcționează foarte bine, nici măcar nu vă deranjați să măsurați mierea!). Crostini-ul finit trebuie consumat cât mai curând posibil, dar poate fi păstrat acoperit la temperatura camerei timp de câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
MascarponeMascarpone
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
CrostiniCrostini
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 27 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista