Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Crostini de usturoi cu Mozzarella proaspătă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 22 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Crostini de usturoi cu Mozzarella proaspătă, Mozzarellan Proaspăt Și Crostini De Roșii, și Crostini cu Mozzarellan proaspăt și sos de hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 425 F. pe foaia de cookie-uri, puneți felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Ungeți uleiul pe felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Ulei De Gătit
3
Coaceți 4 până la 5 minute sau până se rumenesc foarte ușor. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Între timp, amestecați toate ingredientele rămase, cu excepția usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Tăiați căței de usturoi în jumătate. Frecați părțile tăiate de usturoi peste feliile de pâine prăjită. Se amestecă amestecul pe felii de pâine.