Crostini de păstrăv afumat cu fenicul la grătar și ceapă roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Crostini de păstrăv afumat cu fenicul la grătar și ceapă roșie. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 196 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă pene, bulb de fenicul pene, file de păstrăv și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crostini De Păstrăv Afumat, Crostini de Crăciun cu păstrăv afumat, și Păstrăv afumat și Pesto de busuioc cremă de brânză Crostini.
Instrucțiuni
Pe foi de copt separate, aranjați pâineași legume; periați ambele părți cu uleiși presărați sare și piper.
Pregătiți grătar (căldură medie-mare)sau preîncălziți broiler. Grătiți sau prăjiți pâinea până cândcrisp, aproximativ 2 minute pe parte dacă este la grătar și 1 până la 2 minute pe parte dacă este la grătar. Grillor legume la grătar până devin aurii și justtender, aproximativ 4 minute pe parte dacă sunt la grătar și 3 până la 4 minute pe parte dacă broiled.DO înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați la temperatura camerei.
Aranjați pâine, legume și păstrăvpe un platou mare.
Se ornează cu frunze de fenicul.
Serviți, permițând oaspeților să asambleze crostini.
* Disponibil la unele supermarketuri și la magazine de produse alimentare de specialitate și delicatese.