Crostini de Pate de ficat de pui cu ceapă balsamică

Crostini de pate de ficat de pui cu ceapa Balsamic ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 466 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ficat de pui, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Crostini Cu Ficat De Pui P Unktt Untct, Liver P XVT – cel mai matasos si Creamiest Mousse de ficat de pui vreodată, și Crostini di fegatini (ficat de pui toscan Crostini) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face ceapa: înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați ceapa. Condimentați ceapa cu sare și aduceți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți și transpirați ceapa timp de 15 până la 20 de minute.
Adăugați balsamicul și gătiți încă 20 până la 25 de minute sau până când balsamul este siropos. Utilizați imediat sau puneți-l în borcan etanș și păstrați-l în frigider până când este gata de utilizare.
Pentru a face pateul de ficat de pui: înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați hamsiile, caperele și usturoiul. Se aduce la foc mediu și se sotează până când hamsiile s-au dizolvat.
Adăugați ficatul de pui, măriți focul și sotati timp de 3 până la 5 minute și gătiți până când ficatul este de aproximativ 1/2 până la 3/4 din modul făcut.
Adăugați vinul și gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până când vinul s-a redus la jumătate, amestecul ar trebui să fie încă destul de supy.
Transferați totul într-un robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Condimentați cu puțină sare, dacă este necesar, și slăbiți cu puțin ulei de măsline, dacă este necesar.
Schmear fiecare pâine prăjită cu pateul și blatul cu ceapă balsamică.