Crostini de ficat de pui Kosher Revolution
Crostini de ficat de pui Kosher Revolution ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 516 calorii, 17g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supa de pui Kosher Revolution ' s Be-All, End-All, Knaidlach umplut cu ceapă al Revoluției Kosher, și Prăjiturile de dovlecei din Orientul Mijlociu ale revoluției Kosher cu sos Tahini.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de grăsime la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa, rozmarinul, ardeiul rosu si usturoiul, si saut-ul, amestecand, pana candceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Adăugați oregano, salvie șiscapete, și saut-ul, amestecând, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul pe o farfurie și îndepărtați-l și aruncați-lriguri de ramă.
Adăugați grăsimea rămasă în tigaie și încălziți la foc mediu-mare.
Se presară ficatul cu sare și piper pe ambele părți și se fierbe până se fierbe, întorcându-se o dată, aproximativ 2 minute. Întoarceți amestecul de ceapăîn tigaie, adăugați vinul și gătiți timp de 2 minute.
Transferați ficatul pe placă și gătiți vinul până când s-a redus la 1/4 cană, 3 până la 4 minute.
Între timp, pulsați pâinea sandwich într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri aspre.
Adăugați ficatul și amestecul de ceapă și pulsați până se formează o pastă aspră. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron mediu. Acoperiți și răciți, dacă nu serviți imediat.
Preîncălziți cuptorul la 325 -14°.
Ungeți feliile de baghetă pe ambele părți cu uleiul, transferați-le pe o foaie de copt și coaceți până se prăjesc ușor, aproximativ 10 minute.
Întindeți amestecul de ficat pe felii și serviți.Notă despre kashering: dacă măcelarul dvs. nu vinde ficat de pui kashered, care altfel nu sunt disponibile comercial, trebuie să le kasherați singur, urmând legea kosher. Pentru a face acest lucru, îndepărtați orice grăsime din ficat. Clătiți-le de trei ori sub apă curentă și sareți ușor cu sare kosher.
Transferați ficatul într-un suport care, atunci când este montat într-o tigaie, va permite sucurilor să fugă de elîn tigaie. Se fierbe ficatul până se face bine, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Tăiați un ficat pentru a vă asigura că nu rămâne roz și fierbeți mai mult, dacă este necesar. Clătiți ficatul de trei ori și uscați bine.