Crostini de ficat de pui cu Salsa de sfeclă

Crostini de ficat de pui cu Salsa de sfeclă
Rețeta Crostini de ficat de pui cu Salsa de sfeclă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. O porție conține 119 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, baghetă de douăzeci de 1/4 inci grosime, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan), Crostini di Fegatini (crostini de ficat de pui), și Crostini de brânză de capră cu Salsa de sfeclă de pepene verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Periați ușor feliile de baghetă cu cele 2 linguri de ulei de măsline și aranjați pe o foaie de copt. Prăjiți feliile timp de 15 minute, sau până devin aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
BaguetteBaguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Între timp, într-o cratiță mică, acoperiți sfecla cu apă rece și aduceți la fierbere. Gatiti la foc moderat pana cand este fraged cand este străpuns cu un cuțit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se scurge și se lasă să se răcească. Cojiți sfecla și tăiați-o în zaruri de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Într-un castron mediu, combinați ceapa cu 2 lingurițe de oțet și un vârf generos de sare și piper și lăsați să stea 20 de minute. Se amestecă sfecla, Roșia, radicchio și 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lăsați salsa de sfeclă să stea la temperatura camerei timp de 1 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Într-o tigaie mare și grea, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ficatul de pui, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare până se rumenesc, aproximativ 1 minut; se transferă într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ficat De PuiFicat De Pui
9
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie împreună cu ghimbirul și cuișoarele și gătiți până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați sucul de mere și restul de 1 linguriță de oțet de vin roșu și gătiți, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Întoarceți ficatul de pui în tigaie, condimentați cu sare și piper și aruncați ușor până când ficatul este doar roz în interior, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ficat De PuiFicat De Pui
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Tăiați ficatul de pui în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
12
Aranjați crostini pe un platou mare și acoperiți cu ficatul de pui. Puneți picăturile de tigaie peste ficat, apoi lingurați cu grijă salsa de sfeclă deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
CrostiniCrostini
Dientes De AjoDientes De Ajo
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista