Crostini de ficat de pui cu Salsa de sfeclă
Rețeta Crostini de ficat de pui cu Salsa de sfeclă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. O porție conține 119 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, baghetă de douăzeci de 1/4 inci grosime, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan), Crostini di Fegatini (crostini de ficat de pui), și Crostini de brânză de capră cu Salsa de sfeclă de pepene verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Periați ușor feliile de baghetă cu cele 2 linguri de ulei de măsline și aranjați pe o foaie de copt. Prăjiți feliile timp de 15 minute, sau până devin aurii și crocante.
Între timp, într-o cratiță mică, acoperiți sfecla cu apă rece și aduceți la fierbere. Gatiti la foc moderat pana cand este fraged cand este străpuns cu un cuțit, aproximativ 20 de minute.
Se scurge și se lasă să se răcească. Cojiți sfecla și tăiați-o în zaruri de 1/4 inch.
Într-un castron mediu, combinați ceapa cu 2 lingurițe de oțet și un vârf generos de sare și piper și lăsați să stea 20 de minute. Se amestecă sfecla, Roșia, radicchio și 1 lingură de ulei.
Lăsați salsa de sfeclă să stea la temperatura camerei timp de 1 până la 3 ore.
Într-o tigaie mare și grea, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Adăugați ficatul de pui, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare până se rumenesc, aproximativ 1 minut; se transferă într-o farfurie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie împreună cu ghimbirul și cuișoarele și gătiți până se parfumează.
Adăugați sucul de mere și restul de 1 linguriță de oțet de vin roșu și gătiți, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Întoarceți ficatul de pui în tigaie, condimentați cu sare și piper și aruncați ușor până când ficatul este doar roz în interior, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Tăiați ficatul de pui în bucăți de 1 1/2 inch.
Aranjați crostini pe un platou mare și acoperiți cu ficatul de pui. Puneți picăturile de tigaie peste ficat, apoi lingurați cu grijă salsa de sfeclă deasupra și serviți imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.