Crostini de ficat de pui cu ouă murate

Crostini de ficat de pui cu ouă murate
Crostini de ficat de pui cu ouă murate necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 187 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica bagheta diagonală gros, Vin, frunze de dafin, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Crostini de ficat de pui cu ouă murate, Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan), și Crostini di Fegatini (crostini de ficat de pui).

Instrucțiuni

1
Combinați oțet, 1/2 ceașcăapă, șalotă, crenguțe de cimbru, cuișoare, frunze de dafin, sare și zahăr într-o cratiță medie;se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți amestecul de decapare 15 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Îndepărtați amesteculcăldură și se răcește la temperatura camerei.
3
Pătrundeți ouăle fierte peste tot cu frigăruie sau furculiță subțire la adâncimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Așezați ouă în borcan de sticlă de 1 litru sau castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă amestecul de decapare peste ouă; acoperiți șifrigid peste noapte. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1
Combinați 1/2 cană de ulei de măsline, crenguțe de cimbru, cuișoare de usturoi decojite, 1 frunză de dafin și 1/2 linguriță de sare în tigaie medie; se încălzește la căldură medie-scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați inima de pui și pipotă la tigaie și gătiți ușor până se înmoaie,întorcându-se ocazional, aproximativ 30 de minute(nu lăsați amestecul de ulei să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferiinima și pipota pe scândură și răceștecomplet, apoi toacă mărunt. Rezervă skilletcu amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Adăugați ficat de pui în amestecul de ulei în aceeași tigaie și gătiți ușor la căldură medie până se rumenesc la exterior, dar încă roz în centru, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați pui și căței de usturoi din tigaie laplaca de tăiat și se răcește, apoi se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Aruncați crenguțele de cimbru și toate, dar2 linguri ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați unt, ceapă, 1 lingură de cimbru tocat, tocatusturoi și frunza de dafin rămasă la sameskillet; se fierbe la foc mediu până când ceapa este moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați vin și Portși gătiți până aproape evaporat, aproximativ2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați pipotă tocată șificat de pui și fierbeți 1 minut. Sezonpentru a gusta cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperă și Răcorește-te. Reîncălziți la foc mediu doarpână se încălzește înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
10
Preincalziti cuptorul la 400 F. Arrangebaguette felii într-un singur strat pe bakingsheet; perie blaturi ușor cu ulei de măsline.Toast în cuptor până la aur PAL, aproximativ 12minute. Mișto. Faceți înainte: toasturi de Baghetepot fi făcute cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
BaguetteBaguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Lăsați să stea latemperatura camerei.
12
Împărțiți amestecul de ficat de pui printrecrostini. Feliați 2 până la 3 ouă murate înîn jur. Top amestec de ficat pe fiecare baghetăcu 1 rundă de ou și câteva runde de șalotă din lichidul de decapare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
FicatFicat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
13
Se presară ușor curămânând 1/2 lingură tocată proaspătă și se servește.
1
Tăiați ouăle rămase și amestecați-le în rețeta preferată de salată de ton sau salată Cobb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2
Per porție: 237,1 kcal calorii, 58,0% calorii din grăsimi, 15,3 g grăsimi,3,6 g grăsimi saturate,
3
4 mg colesterol,
4
9 g carbohidrați,
5
1 g zaharuri totale,
6
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Revista