Crostini de dovlecei de ghindă cu slănină crocantă și salvie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Acorn Squash Crostini cu slănină crocantă și salvie. Această rețetă servește 15. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 156 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, frunze de salvie, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de dovlecei de ghindă cu crostini Elvețieni, Biscuiți de dovleac ghindă cu salvie și Gruyere, și Dovleac De Ghindă Aurie Cu Salvie Și Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați dovleceii într-o tigaie tapetată cu pergament. Topiți 2 linguri de unt în cuptorul cu microunde și periați bine dovleceii, turnând orice extra în cavitatea de dovlecei.
Se presară sare și piper.
Coaceți timp de 30-40 de minute, până când jumătățile de squash sunt ușor străpunse cu cuțit.
Se răcește până când este ușor de manevrat. Scoateți carnea și transferați-o în robotul de bucătărie.
Adăugați lapte și procesați până se omogenizează. Gustați pentru sare, adăugând mai mult după cum este necesar. Puneți deoparte (acest lucru se poate face cu până la 2 zile înainte).
Între timp, așezați slănină și salvie în tigaie și aruncați cu un strop mic de ulei de măsline. Condimentează ușor cu puțină sare și piper.
Coaceți timp de 15-20 de minute, până când slănina și-a făcut toată grăsimea, iar salvia este întunecată și crocantă. Pune deoparte.
Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt și periați ușor cu ulei de măsline. Prajiti la cuptor aproximativ 5 minute, pana devine crocant, dar nu se rumeneste.
În tigaie medie la foc mediu, se topesc restul de 2 linguri de unt. Când untul s-a topit și este ușor spumos, dați-i un amestec. Continuați să gătiți până se rumenesc ușor, cu aproximativ 1 minut mai mult, apoi adăugați imediat piureul de dovlecei și amestecați pentru a combina.
Scoateți 1 lingură din amestecul cald de dovlecei pe fiecare felie de pâine. Se acoperă cu o bucată de slănină crocantă și salvie și se servește.