Crostini cu unt sărat în stil European, sardine afumate și creson de piper
Rețeta Crostini cu unt sărat în stil European, sardine afumate și creson de piper ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 474 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați Nasturel, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pătrate de lămâie cu unt în stil European, Fleică, În Stil European;, și Salată de smochine cu iaurt din lapte de capră și creson de piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt, periați blaturile cu ulei de măsline și coaceți-le timp de 15 până la 20 de minute, până când sunt ușor prăjite și se rumenesc. (De asemenea, puteți prăji pâinea într-un prăjitor de pâine, dar fără ulei. Apoi periați pâinea prăjită cu ulei după ce au terminat.) Frecați partea unsă a crostini cu usturoiul și așezați-le pe suprafața de lucru, cu ulei în sus.
Întindeți aproximativ 2 lingurițe de unt într-un strat neuniform pe fiecare crostino, lăsând vizibile marginile pâinii. Împrăștiați feliile de ceapă peste unt, împărțindu-le uniform, așezați câte 1 sardină pe fiecare și acoperiți cu cresonul și câteva boabe de sare de mare.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;