Crostini cu Mascarpone, Scallion la grătar, roșii și glazură balsamică

Crostini cu Mascarpone, Scallion la grătar, roșii și glazură balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1415 calorii, 17g de proteine, și 103G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți mascarpone, ulei de canolan, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Piersici la grătar cu Mascarpone, fistic și glazură balsamică, Prune la grătar cu glazură balsamică de rozmarin și Mascarpone, și Pâine prăjită cu roșii la grătar Caprese Nachos cu glazură balsamică.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Ungeți pâinea cu ulei de măsline și presărați sare și piper, după gust. Puneți grătarul și gătiți până se prăjește ușor.
Ungeți roșiile cu ulei de canola și grătiți până când sunt ușor carbonizate.
Scoateți și tocați grosier.
Scoateți pâinea de pe grătar și întindeți feliile cu mascarpone. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Puneți pâinea înapoi pe grătar la foc indirect pentru a încălzi brânza.
Scoateți crostini de pe grătar într-un platou de servire și acoperiți cu roșii și scallions.
Stropiți cu glazură balsamică, presărați cu mai multă sare și piper, după gust și serviți.