Crostini cu Gorgonzola, ceapă caramelizată și gem de smochine
Crostini cu Gorgonzola, ceapă caramelizată și gem de smochine este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 141 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, frunze de cimbru, smochine de misiune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Crostini cu ochi de surf și gazon cu Mousse de Gorgonzola și șalotă Bourbon caramelizată, și Tilapia Înnegrită Cu Gorgonzola Și Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti gemul, îndepărtați tulpinile din smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
Gem
2
Așezați smochinele și sucul într-un robot de bucătărie; procesați până când smochinele sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Puneți amestecul de smochine, 2 căni de apă, sirop și o picătură de sare într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până se îngroașă. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Apă
Sare
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Pentru a pregăti ceapa, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapă, oțet, 1/2 linguriță cimbru și 1/4 linguriță sare; acoperiți și gătiți 5 minute. Descoperiți și gătiți 20 de minute sau până când ceapa devine maro auriu intens, amestecând ocazional. În timp ce ceapa se gătește, adăugați 1/2 cană de apă, 1/4 cană la un moment dat, pentru a împiedica ceapa să se lipească de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ceapă
Cimbru
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Întindeți 1 linguriță de brânză peste fiecare felie de baghetă. Completați fiecare felie cu aproximativ 1 linguriță de amestec de ceapă și 1 linguriță de gem.