Crostini cu coajă de porc cu coajă de Pecan cu sos Balsamic de căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați crostini de porc cu coajă de Pecan cu sos Balsamic de căpșuni. Această rețetă servește 48. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 144 calorii. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți amidon de porumb, bulion de pui, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 50 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Muschiulet de porc cu crustă de piper cu sos Balsamic de căpșuni, Pinwheels cu coajă de porc cu coajă de Pecan cu sos de muștar Carolina, și Cafea Crusted Balsamic Tras Muschiulet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. aliniați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu grea. Ungeți ușor folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un vas superficial, combinați pecanele, firimiturile de pâine, zahărul brun, sarea, piperul și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Umăr
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Într-un vas separat de mică adâncime, bateți ușor ouăle. Înmuiați filetele în ouă pentru a le acoperi. Dragați-le în amestecul de pecan, acoperind complet filetele. Aranjați-le pe foaia de copt pregătită și coaceți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155 de grade F, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți filetele din cuptor pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Tăiați în felii groase de 1/4 inci.
6
Întindeți Brânză Cremă Cu Ierburi
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Se întinde uniform pe rondele de pâine. Topiți fiecare cu rucola. Puneți 1 felie de filet de porc peste rucola. Puneți aproximativ 1 lingură de sos Balsamic de căpșuni peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Piept De Pui La Rotisor
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
8
Garnisiți cu cimbru proaspăt, dacă doriți, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
9
Într-un castron mic, combinați crema de brânză, maioneză, cimbru și arpagic. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Într-o cratiță medie, combinați căpșunile, zahărul și oțetul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Într-un castron mic combinați amidonul de porumb și bulionul de pui, amestecând până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați-l la amestecul de căpșuni, amestecând pentru a combina. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe timp de 1 minut, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
13
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.