Crostini Bluestem cu Prosciutto și Cipollini fierbinți și dulci

Crostini Bluestem cu Prosciutto și Cipollini fierbinți și dulci
Rețeta Crostini Bluestem cu Prosciutto și Cipollini fierbinți și dulci ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 425 calorii. Pentru $3.29 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă cipollini, zahăr, pâine rustică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostini de mazăre dulce cu Prosciutto, Radicchio sărat și Prosciutto Crostini acoperit cu sapa dulce siropoasă, și Ceapă dulce și acră Cipollini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adauga feniculul si ceapa si saut pana se rumenesc, amestecand pentru a obtine o colorare uniforma, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul, vinul, sucul, oțetul și zahărul. Se fierbe și se reduce timp de 5 minute, doar pentru a înmuia ceapa. Scoateți tigaia de pe foc și amestecați esența de muștar. Condimentează cu sare și piper după gust. Pune deoparte. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Ungeți uleiul de măsline extravirgin pe ambele părți ale fiecărei felii de pâine. Prăjiți pâinea într-o tigaie la mediufoc mare până se rumenesc. Condimentează cu puțină sare. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Pentru a servi, puneți o felie de pâine prăjită pe fiecare din cele 4 farfurii. Completați fiecare felie cu niște prosciutto și amestecul de fenicul și cipollini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
6
Serviți imediat. 
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista