Crostini Bluestem cu Prosciutto și Cipollini fierbinți și dulci
Rețeta Crostini Bluestem cu Prosciutto și Cipollini fierbinți și dulci ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 425 calorii. Pentru $3.29 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă cipollini, zahăr, pâine rustică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostini de mazăre dulce cu Prosciutto, Radicchio sărat și Prosciutto Crostini acoperit cu sapa dulce siropoasă, și Ceapă dulce și acră Cipollini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut.
Se adauga feniculul si ceapa si saut pana se rumenesc, amestecand pentru a obtine o colorare uniforma, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul, vinul, sucul, oțetul și zahărul. Se fierbe și se reduce timp de 5 minute, doar pentru a înmuia ceapa. Scoateți tigaia de pe foc și amestecați esența de muștar. Condimentează cu sare și piper după gust. Pune deoparte.
Ungeți uleiul de măsline extravirgin pe ambele părți ale fiecărei felii de pâine. Prăjiți pâinea într-o tigaie la mediufoc mare până se rumenesc. Condimentează cu puțină sare.
Pentru a servi, puneți o felie de pâine prăjită pe fiecare din cele 4 farfurii. Completați fiecare felie cu niște prosciutto și amestecul de fenicul și cipollini.