Crostata de migdale, caise și cremă de brânză
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă, extract de vanillan, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de prăjituri cu migdale franceze cu glazură de brânză cremă de caise, Cremă de brânză Crostata cu marmeladă de portocale, și Crostata De Caise.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F. amestecati pasta de migdale si 3 linguri de zahar in procesor pana se toaca marunt.
Adăugați cremă de brânză, gălbenuș de ou și vanilie și amestecați până când umplutura este netedă. Desfaceți crusta pe foaia de copt cu margini grele.
Răspândiți umplutura peste crustă, lăsând o margine simplă de 1 1/2 inch. Aranjați sferturi de caise, cu partea rotunjită în jos, în model de spițe în 2 cercuri concentrice deasupra umpluturii. Îndoiți marginea aluatului peste marginea umpluturii.
Periați caisele expuse cu gem cald.
Se presara cu restul de 1 1/2 lingurite de zahar.
Coaceți crostata până când crusta se rumeneste și caisele sunt fragede și ușor rumenite, aproximativ 43 de minute.
Se presară cu amaretti zdrobiți. Se răcește 30 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.