Crostata de mere cu sos de Caramel condimentat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 93 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 392 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, zahăr brun, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostata de mere cu sos de Caramel, Apple și Caramel în vârstă Gouda Crostata, și Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, zahărul, sarea, coaja și untul într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Bateți împreună oul și vanilia într-un castron mic și stropiți peste amestecul de făină, apoi amestecați ușor cu o furculiță (sau puls) până se încorporează și aluatul începe să formeze aglomerări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adunați tot aluatul împreună, apoi împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într - un disc de 5 până la 6 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este mai ferm, dar nu tare, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Topiți untul într - o oală grea, largă, de 6 până la 8 litri, la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul brun, sucul de lămâie, scorțișoara, sarea și merele și se gătește, neacoperit, amestecând și întorcând merele ocazional, până când merele se înmoaie și sucurile se îngroașă și încep să se caramelizeze, 10 până la 15 minute (foc mai mic dacă amestecul de mere se rumeneste prea repede).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Scorțișoară
Măr
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se transferă într-un castron puțin adânc și se răcește până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Inversați partea inferioară a tăvii cu formă de arc (pentru a ușura alunecarea crostatei de pe fund), apoi blocați tigaia. Ungeți generos tigaia cu formă de arc și răciți sau congelați scurt pentru a întări untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Cuptor
2
Apăsați uniform un disc de aluat pe partea inferioară și 1 inch în sus a tigaiei (utilizați fundul neted al unei cupe de măsurare din metal pentru a-l uniformiza). Răciți coaja de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie
3
Rulați discul rămas de aluat între 2 foi de hârtie de ceară într-o rundă de 10 inci (aluatul va fi foarte fraged). Îndepărtați foaia superioară de hârtie, apoi tăiați aluatul în benzi de 10 (3/4 inci lățime) și glisați (încă pe hârtie) pe o foaie de copt. Se răcește până se întărește, aproximativ 15 minute la frigider sau 5 minute la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Hârtie De Ceară
4
Lingura de mere de umplere în coajă, distribuirea felii uniform. Aranjați 5 benzi de aluat paralele între ele, la o distanță de 1 inch, pe umplutură, tunderea marginilor la același nivel cu marginea tigaiei (aluatul se va rupe ușor; patch-uri orice pauze cu degetele). Aranjați cele 5 benzi rămase în diagonală pe primele benzi, la o distanță de 1 inch, pentru a forma o rețea și tăiați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adunați aluatul rămas și rotiți-l în mai multe frânghii lungi, groase de 1/4 inch. Apăsați suficiente frânghii în jurul marginea crostatei într-un singur strat, netezind cusăturile cu degetele, pentru a forma o margine uniformă (veți rămâne puțin aluat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Coaceți crostata până când patiseria este aurie palidă, 50 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Aproape de sfârșitul coacerii, încălziți conservele de caise cu 1 linguriță de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mic, amestecând, până se topește, apoi strecurați printr-o sită într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
8
Când crostata este gata, periați blatul cu glazură caldă de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Dressing Japonez De Susan Preparat
9
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă, apoi îndepărtați partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
1
Încălziți crema într-o cratiță mică la foc mediu până când începe să fiarbă, apoi scoateți-o de pe foc și păstrați-o fierbinte, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă zaharurile împreună cu 1/2 linguriță suc de lămâie într - o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri, apoi se gătește netulburat la foc mediu până când amestecul este parțial topit (reduceți căldura dacă amestecul se întunecă în jurul marginii). Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când se topește complet și amestecul este un caramel auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă cu grijă smântână fierbinte (amestecul se va bule și caramelul se poate întări ușor) și se amestecă rapid în condimente de plăcintă cu dovleac și sare. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând, până când caramelul se dizolvă și sosul se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cremă
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se ia de pe foc și se amestecă în unt până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Transferați pe o măsură de sticlă pentru a lăsa să se răcească ușor.
6
Pentru a servi, fie glisați crostata din partea de jos a tigaiei pe o farfurie plată de servire, fie serviți pe fundul tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
* Aluatul poate fi făcut cu până la 3 zile înainte și răcit.* Crostata poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată în tigaie la temperatura camerei, acoperită cu folie. Reîncălziți, dacă doriți, neacoperit, într-un cuptor de 325 km f până la cald, 10 până la 15 minute, apoi lăsați să se răcească la temperatura camerei.* Sosul de Caramel poate fi făcut cu 5 zile înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți încet într-o cratiță.