Crostata De Cireșe-Migdale-Pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Crostatan de cireșe-migdale-pere. Această rețetă servește 8 și costă 1,56 USD pe porție. O porție conține 575 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pastă de migdale, făină de aur, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza cu cireșe Crostata Dolce (plăcintă cu Ricotta cu cireșe) cu sos de cireșe Port, Plăcinte de buzunar cu migdale, pere și cireșe, și Galette de pere, cireșe uscate și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mediu, amestecați 1 1/2 căni de făină, 2 linguri de zahăr și sarea.
Se taie în 1/2 cana de unt, folosind blender patiserie, până când particulele sunt dimensiunea de mazăre mici. Într-un castron mic, amestecați oul și 2 linguri de apă; presărați peste amestecul de făină, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și aluatul aproape lasă partea bolului (se poate adăuga până la 1 lingură mai multă apă). Adunați aluatul într-o bilă; formați un disc aplatizat de 5 inci. Înfășurați în folie de plastic; la frigider 30 de minute.
Pe suprafața făinoasă, rotiți patiseria în rundă de 13 inci.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
În robotul de bucătărie, așezați 1/4 cană de zahăr, 1/4 cană de bucăți de unt și pasta de migdale. Acoperiți; procesați cu impulsuri pornite și oprite până când se sfărâmă. Între bucăți de folie de plastic, formează amestecul într-un disc; rola la 10 inch rotund.
Așezați peste centrul crustei.
Într-un castron mare, amestecați restul de 1/2 cană de zahăr, 3 linguri de făină și cardamomul. Se amestecă perele pentru a acoperi.
Se amestecă cireșele și sucul de lămâie. Lingură amestec de pere peste stratul de migdale până la 3 inci de margine. Dot cu 2 linguri bucăți de unt rămase. Îndoiți marginea de 2 inci a crustei peste amestecul de pere, crustă pliată.
Perie marginea crusta cu apă; se presara cu 1 lingura de zahar.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când perele sunt fragede și crusta este maro. Se răcește 20 de minute.
Tăiați în pene; serviți cald.