Crostata de ciocolată neagră și nuci de pin

Crostata de ciocolată neagră și nuci de pin
Ciocolata neagră și Crostata de nuci de pin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 774 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, frișcă grea, frișcă ușor bătută și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bananan fără Gluten și crostata de ciocolată neagră, Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și Fursecuri Alb-Negru: Cremă De Brânză Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul pudră și sarea în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Adăugați unt, gălbenușuri și ou. Se amestecă până se formează aglomerări umede. Frământați aluatul în bilă și aplatizați în disc. Înfășurați și răciți cel puțin 30 de minute și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
FolieFolie
OuăOuă
3
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Transferați în tigaie cu diametrul de 10 inci cu fund detașabil.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
5
Tăiați toată consola, cu excepția a 1/2 inch. Îndoiți consola, apăsând pentru a forma laturi duble groase care se extind la 1/4 inch deasupra jantei. Se răcește crusta 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți crusta5 minute. Folosind spatele furcii, apăsați părțile laterale ale crustei dacă alunecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți până devin aurii, apăsând părțile laterale și străpungând cu furculița dacă bule de crustă, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Se răcește complet crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Aduceți crema la foc mic în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se toarnă smântână peste ciocolată; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți în miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă umplutura în crustă. Se răcește până se fixează, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Presărați Tarta cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
6
Se servește cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista