Crostata cu gem de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, conserve de zmeură, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gem De Zmeură Crostata, Crostata Cu Gem Italian, și Crostata Cu Gem Italian.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați făina, zahărul și coaja de lămâie, într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați untul. Pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
4
Adăugați sare. Pulsează în apa cu gheață, câte 1 lingură pe rând, până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul într-o bilă; aplatizați într-un disc. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider până este ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
(fie Fie Obișnuit)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
5
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă până la o rundă de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Transferați aluatul pe o foaie de copt grea care a fost căptușită cu un Silpat sau hârtie pergament. Amestecați sucul de lămâie în conservă și întindeți conservele deasupra aluatului, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginea aluatului peste umplutură pentru a forma o rundă de 8 inci, plisând lejer și ciupind pentru a sigila orice fisuri din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
8
Coaceți crostata până când crusta este aurie, 35 până la 40 de minute. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Presărați migdalele și praful cu zahărul pudră, dacă doriți. Glisați o spatulă metalică sub crustă pentru a elibera crostata de pe foaia de copt și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Crostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Crostata funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.