Croquembouches De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Croquembouches de ciocolată. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, pudră de cacao, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, și Ciocolată! Ciocolată! Ciocolată! Tort Bundt Cu Glazură De Ciocolată.
Instrucțiuni
Bateți zahărul și făina într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Treceți treptat în lapte, apoi gălbenușurile de ou.
Șoptind constant, gătiți la foc mediu până când smântâna se îngroașă și fierbe, aproximativ 10 minute.
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează.
Transferați în castron mediu. Apăsați folie de plastic pe suprafață. Răciți crema de patiserie până la rece și fermă, cel puțin 3 ore și până la 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie grea. Aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul se dizolvă și untul se topește.
Adăugați făină și cacao dintr-o dată; amestecati pana se omogenizeaza si se amesteca (aluatul va forma bila). Se amestecă la foc mic până când aluatul lasă filmul pe fundul tigaiei, aproximativ 2 minute.
Transferați aluatul într-un castron mare; se răcește până la călduț, aproximativ 8 minute. Folosind mixer electric, bate în ouă 1 la un moment dat.
Aruncați aluatul cu lingurițe pe foile de copt pregătite în cel puțin 64 de movile de 1 inch. Folosind vârfurile degetelor umezite, neteziți orice vârfuri ascuțite pe movile.
Coaceți bufe 20 de minute. Reduceți căldura la 350 buc. F. Continuați să coaceți până când pufurile sunt ferme și încep să se crape și să se usuce deasupra, cu aproximativ 23 de minute mai mult.
Transferați pufurile în raft. Folosind un cuțit mic sau un bețișor, faceți o gaură în partea laterală a fiecărui puf lângă fund pentru a permite aburului să scape. Se răcește complet.
Puneți crema de patiserie în punga de patiserie prevăzută cu vârf rotund simplu de 1/4 inch. Țeavă în fiecare puf prin gaura din lateral.
Puneți 10 uncii de ciocolată într-un vas mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la mare pentru intervale de 15 secunde până când începe să se topească; se amestecă glazura până se topește complet și se omogenizează.
Scufundați fundul a 4 pufuri de cremă umplute în glazură. Aranjați pufuri, distanțate la aproximativ 1/4 inch, în pătrat pe farfurie. Scufundați fundul a încă 3 pufuri în glazură. Aranjați în triunghi deasupra primelor 4 pufuri, apăsând ușor, astfel încât glazura să țină pufurile în poziție. Scufundați fundul a încă 1 puf în glazură; așezați deasupra.
Stropiți movilă de pufuri cu o parte din glazură. Repetați cu pufurile de cremă rămase, formând 8 deserturi. Se dă la frigider până când glazura se întărește și ține pufurile împreună, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.