Croque Monsieur cu crustă de migdale cu ceai englezesc sos bechamel
Croque Monsieur cu crustă de migdale cu ceai englezesc Sos Bechamel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 3,12 USD per porție, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1909 de calorii, 156 g de proteine și 131 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Un amestec de baghetă, pliculețe de ceai pentru micul dejun, albite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 80%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Croque Monsieur ușor fără gluten cu sos de miere bechamel, Croque Monsieurs ușor cu sos bechamel de miere și Croque-Monsieur.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Pentru Sos
2
Într-o oală de sos adăugați 30 de uncii de lapte, pliculețe de ceai englezesc și tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sunca Copta, Feliata Foarte Subtire
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
2 Căni De Brânză Cheddar Sau Elvețiană Mărunțită
Pliculețe De Ceai Pentru Micul Dejun
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pliculeț De Ceai Pentru Micul Dejun Englezesc
3
Se pune la foc mic și se aduce la fiert, se fierbe timp de 10 minute.
4
Încinge o tigaie mare la foc mediu-mare și adaugă ulei și 2 linguri de unt. Într-un castron, amestecați ouăle și 1/4 cană de lapte.
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați 3 linguri de sare și 1 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(fie Fie Obișnuit)
6
Pune migdalele feliate într-un bol. Înmuiați feliile de pâine în aluatul de ou, apoi în migdale și puneți-le într-o tigaie încinsă. Gatiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau pana devine maro intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se scurge pe un prosop de hârtie și se transferă într-o tavă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați în pâine 1 felie de șuncă și o porție generoasă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Mustar Preparat, Optional
9
Puneți tava de foaie la cuptor și gătiți până când brânza se topește și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
10
În timp ce domnul se coace, puneți o cratiță pe aragaz și dați la foc mediu-înalt. Se topesc 3 linguri de unt si se calesc ceapa pana se rumeneste deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
11
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează. Se strecoară laptele de ceai în oală și se bate puternic. Cand sosul este gros se adauga parmezanul si patrunjelul. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoi
12
Scoateți domnul din cuptor și ungeți cu sosul bechamel. Se pune la farfurie si se serveste.