Croquant
Croquant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 23 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 178 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți migdale, zahăr, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Combinați zahărul și apa într-o cratiță medie și grea, având grijă să nu stropiți părțile laterale ale tigaiei. Amestecați ușor la foc mare doar până când zahărul se dizolvă (nu amestecați dincolo de acest punct). Folosind o perie de patiserie curată înmuiată în apă, periați pereții din tigaie pentru a slăbi orice particule de zahăr.
Gătiți amestecul de zahăr la foc mare până se rumenesc ușor (aproximativ 10 până la 15 minute; nu lăsați nesupravegheat).
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați ușor migdalele. Turnați imediat amestecul de migdale pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Se răcește complet și se rupe în bucăți.
Notă: Depozitați într-un recipient etanș până la 5 zile.