Crookneck Squash Frittata
Crookneck Squash Frittata ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 111 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Un amestec de piper, sare kosher, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Supă De Dovlecei Și Porumb Crookneck Cu Rețetă De Ceață Humboldt, Caserola Cu Brânză De Casă Crookneck, și Butternut Squash Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la setarea high broil. Setați un raft în cuptor la 3 până la 4 inci de la broiler.
Într-un castron mediu aruncați dovleceii feliați cu ulei, rozmarin, sare, nucșoară și piper.
Așezați dovlecelul într-un singur strat pe un suport de răcire setat în interiorul unei tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu folie. Se fierbe până când dovlecelul se rumenesc pe 1 parte, aproximativ 8 până la 10 minute.
Bateți ouăle, ricotta și parmezanul împreună într-un bol mediu de amestecare.
Puneți dovleceii într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, sigură pentru cuptor, setată la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ou în tigaie și se amestecă cu o spatulă de silicon pentru a vă asigura că oul intră sub dovlecei. Gătiti fără a agita până când amestecul de ouă s-a așezat pe fund și începe să se așeze deasupra, aproximativ 4 până la 5 minute.
Puneți tigaia sub broiler până se rumenesc ușor și pufoase, aproximativ 3 până la 4 minute. Slăbiți frittata din tigaie mișcând o spatulă de cauciuc în jurul marginilor. Glisați frittata pe o farfurie sau alt vas de servire și tăiați-o în 6 porții.
Serviți cald sau la temperatura camerei.