Croissante Vegane De Casă "Rapide"
Croissantele vegane de casă "rapide" ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. 982 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lingurițe de apă, sare, margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cornuri Rapide, Cornuri rapide și ușoare, și Croissante Pizza (rapid și ușor) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face aluatul, începeți prin a combina toate ingredientele uscate împreună într-un castron mare până când sunt bine distribuite.
Adăugați în apă și margarina topită și amestecați bine pentru a încorpora.
Se amestecă totul împreună și se frământă până se formează un aluat neted.
Lăsați să se odihnească la frigider 20-30 de minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și îngenuncheați cu mâna timp de aproximativ 10 – 15 minute, până când este neted și elastic.
Se pune într-un vas ușor UNS, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să se odihnească la frigider pentru aproximativ 30 de minute.În timp ce aluatul se răcește, puteți merge mai departe și puteți pregăti "untul" block.It ajută la început prin tăierea margarinei în bucăți considerabile și aranjarea lor chiar una lângă alta într-un dreptunghi cât mai uniform posibil deasupra unui silpat sau a unei bucăți de hârtie pergament. Sandwich margarina între un alt silpat sau o foaie de hârtie pergament și, folosind sucitorul, loviți-l în supunere. Doriți să aplatizați blocul la aproximativ 1 cm înălțime și să încercați să păstrați laturile uniforme și dreptunghiulare. Lăsați-l să se răcească la frigider timp de 20-30 de minute.Odată răcit corespunzător, rulați aluatul într-un dreptunghi de aproximativ două ori mai mare decât blocul "unt".
Așezați blocul" unt " în centru, diagonal pe laturi (nu paralel.) Închideți blocul ca un plic, aducând colțurile aluatului pentru a se întâlni în centru.
Rulați totul ușor până la o grosime de aproximativ 1 cm din nou și pliați laturile scurte cu treimi. Întoarceți-l la frigider, astfel încât să se poată răci încă 20 de minute înainte de a continua. Nu fi tentat să te grăbești de data aceasta, deoarece căldura din mâini și sucitorul vor face ca toată margarina să se topească și să se epuizeze. Este esențial să păstrați acest aluat cât mai rece posibil înainte de a ajunge în cuptor!Procesul de pliere și modelare este destul de dificil de descris în cuvinte, așa că nu vă faceți griji dacă sunteți puțin confuz. Doar a verifica afară de fotografii foarte utile peste la Wiki
Cum și Joe patiserie dacă aveți nevoie de un ajutor vizual.
Întindeți din nou aluatul într-un dreptunghi și pliați în treimi ca înainte. Răciți pentru aceeași perioadă de timp, apoi repetați acest proces încă o dată. Răciți aluatul încă 20 de minute înainte de modelare it.To formați-vă croissantele, rulați aluatul într-un dreptunghi ca înainte, dar tăiați-l cu un cuțit foarte ascuțit în triunghiuri egale. Dacă doriți mini croissante, tăiați mai întâi aluatul pe jumătate pe lungime, apoi tăiați triunghiurile.
Rulați fiecare triunghi în sus, începând de la partea cea mai lată, și așezați fiecare pe un silpat proaspăt sau o bucată de hârtie pergament. Odată ce toate croissantele sunt tăiate și rulate, lăsați-le să crească într-un loc cald timp de aproximativ 75 de minute, până când aproape își dublează dimensiunea.După creștere, mutați croissantele într-un cuptor preîncălzit la 415 grade. De îndată ce sunt în siguranță în interior, reduceți căldura la 350 de grade și nu deschideți ușa din nou până când nu au trecut 15 minute. Ar trebui să fie maro auriu, dar dacă nu, coaceți încă 5 – 10 minute, după cum este necesar.
Lasă să se răcească înainte de a te bucura de roadele muncii tale!