Crochete Tarama

Crochete Tarama
Crochetele Tarama ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 294 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pesmet făcut din pâine, cuburi de inci pâine veche de o zi, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tarama Salata, Tarama De Somon Afumat Cu Chipsuri De Pita, și Tarama de somon afumat cu chipsuri de Pita.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere. Reveniți la cratiță; mash.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Combinați cuburi de pâine, ceapă verde, 1/2 cană de lapte și tarama în procesor. Procesați până se formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
LapteLapte
4
Transferați amestecul în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați 1 ou întreg și 1 cană piure de cartofi (rezervați orice cartof rămas pentru o altă utilizare); Se amestecă pentru a se amesteca bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
CartofiCartofi
6
Bateți ușor albușurile de ou și restul de 2 linguri de lapte într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați pesmetul pe farfurie. Formați 2 linguri de amestec de tarama în bilă; apăsați pentru a aplatiza ușor. Se înmoaie în amestec de albuș de ou, apoi se acoperă pe ambele părți cu pesmet. Repetați cu amestecul de tarama rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
8
Se toarnă cantități egale de ulei de măsline și ulei de șofrănel într-o cratiță mare grea pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a cratiței și încălziți uleiul la foc mediu-mare la 350 F. lucrând în loturi, adăugați crochete tarama în tigaie și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
9
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Transferați crochetele pe platou.
11
Serviți felii de lămâie fierbinți, trecând separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
12
* Disponibil la piețele grecești, magazinele de produse alimentare de specialitate și unele supermarketuri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista