Crochete de șuncă și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați crochetele de șuncă și brânză. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți șuncă de țară, sare și piper kosher, cartofi din păstârnac-rețetă de piure de cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron, amestecați cartofii, 1/4 cană de făină, brânză și șuncă cu o spatulă mare de cauciuc până când sunt combinate. Condimentează cu sare și piper, după gust și împarte amestecul în 8 porții egale. Frecați-vă mâinile cu o cantitate mică de făină și formați porțiunile în discuri plate mici de aproximativ 1/2 inch grosime. Folosiți suficientă făină pentru a împiedica cartofii să se lipească de mâini, dar nu le acoperiți complet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic. Shallow-prăjiți crochetele, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți din ulei și scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Lăsați crochetele să se răcească aproximativ 5 minute înainte de servire.
Nota bucătarului: această rețetă se dublează ușor dacă aveți destui cartofi rămași.