Crochete de praz și ciuperci
Crochetele de praz și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 157 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 95 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare și piper, făină, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Crochete de cartofi, ciuperci și praz, Crochete de praz și feta, și Crochete De Ciuperci.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați prazul și shiitake-ul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare, amestecând frecvent, până când prazul și ciupercile se înmoaie și încep să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Adăugați cimbru și oregano în legume și transferați într-un castron mediu.
Într-o cratiță mică, topiți restul de 3 linguri de unt.
Bateți cele 3 linguri de făină și gătiți la foc mare până la barbotare, aproximativ 1 minut.
Adăugați laptele și gătiți, amestecând, până când este foarte gros și clocotind, aproximativ 3 minute. Răsturnați amestecul în castron.
Adăugați Gruyre și Parmigiano-Reggiano, condimentați cu sare și piper și amestecați până când amestecul este combinat uniform.
Așezați o bucată de folie de plastic lungă de 18 inci pe o suprafață de lucru. Puneți amestecul de crochete pe plastic într-o bandă de 12 inci.
Rulați plasticul, apăsând amestecul de crochete într-un bușten de 14 inci și răsuciți capetele. Congelați Jurnalul de crochete până când este foarte ferm, aproximativ 2 ore.
Umpleți 3 boluri puțin adânci cu făină, ouăle bătute și panko și tapetați o foaie mare de copt cu hârtie de ceară. Desfaceți buștenul și tăiați amestecul de crochete în 12 bucăți. Folosind mâinile făinoase, bateți fiecare bucată într-un tort rotund de 2 inci, cu grosimea de aproximativ 3/4 inci. Înmuiați fiecare tort în făină, apoi înmuiați ouăle și acoperiți cu panko, apăsând pentru a-l ajuta să adere. Setați crochetele pe foaia de copt și congelați timp de 15 minute.
Într-o tigaie mare, încălziți 1/2 inch de ulei la 37
Adăugați toate crochetele și prăjiți-le la foc mare, rotind o dată sau de două ori, până când sunt aurii și crocante, aproximativ 5 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se servește fierbinte.