Crochete de lapte: Crocche di Latte

Crochete de lapte: Crocche di Latte
Crochete de lapte: Crocche di Latte ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 587 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sosul bechamel, albușurile de ou, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Lapte De Aur Latte, Blinele de cartofi: Crocche di Patate, și Matcha Latte cu lapte de caju.

Instrucțiuni

1
Pentru a face bechamel: întâlnit untul într-o cratiță la foc mic. Se amestecă făina și se gătește, amestecând constant, până când făina s-a "gătit" aproximativ 2 minute. Turnați încet laptele fierbinte amestecând constant și întoarceți căldura la mare. Continuați să bateți până când sosul s-a îngroșat vizibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scoate de pe foc și sare, după gust. Această rețetă face aproximativ 5 căni bechamel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Pentru crochete: amestecați cacopcavallo în bechamel.
4
Lasă sosul să se răcească complet. Acoperiți și refrigerați sosul cu cel puțin 1 oră înainte de a pregăti crochetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Tăiați bechamelul în bucăți de 2 inci. Înveliți bucățile ouăle și apoi acoperiți complet firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Așezați crocheta pe o foaie de copt pentru a vă odihni în timp ce le pregătiți pe celelalte.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 360 până la 365 grade F. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit. Lucrând în loturi de 6, prăjiți crochetele până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor crochetele în ulei, având grijă să nu stropiți uleiul fierbinte. Folosind aceeași lingură sau păianjen, îndepărtați crochetele finite pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. Condimentează cu sare și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista