Crochete de lapte: Crocche di Latte
Crochete de lapte: Crocche di Latte ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 587 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sosul bechamel, albușurile de ou, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Lapte De Aur Latte, Blinele de cartofi: Crocche di Patate, și Matcha Latte cu lapte de caju.
Instrucțiuni
Pentru a face bechamel: întâlnit untul într-o cratiță la foc mic. Se amestecă făina și se gătește, amestecând constant, până când făina s-a "gătit" aproximativ 2 minute. Turnați încet laptele fierbinte amestecând constant și întoarceți căldura la mare. Continuați să bateți până când sosul s-a îngroșat vizibil.
Se scoate de pe foc și sare, după gust. Această rețetă face aproximativ 5 căni bechamel.
Pentru crochete: amestecați cacopcavallo în bechamel.
Lasă sosul să se răcească complet. Acoperiți și refrigerați sosul cu cel puțin 1 oră înainte de a pregăti crochetele.
Tăiați bechamelul în bucăți de 2 inci. Înveliți bucățile ouăle și apoi acoperiți complet firimiturile de pâine.
Așezați crocheta pe o foaie de copt pentru a vă odihni în timp ce le pregătiți pe celelalte.
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 360 până la 365 grade F. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit. Lucrând în loturi de 6, prăjiți crochetele până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor crochetele în ulei, având grijă să nu stropiți uleiul fierbinte. Folosind aceeași lingură sau păianjen, îndepărtați crochetele finite pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. Condimentează cu sare și servește imediat.