Crochete De Cartofi Cu Aromă De Var (Bondas)

Crochete De Cartofi Cu Aromă De Var (Bondas)
Crochete de cartofi cu aromă de var (Bondas) este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 347 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de semințe de muștar, frunze de karhi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Crochete De Cartofi Cu Aromă De Var (Bondas), Cheesecakes Cu Aromă De Tei Mini Key, și Cheesecakes Cu Aromă De Tei Mini Key pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, cartofi piure; pus deoparte. În tigaie de 6 inci, încălziți 1 lingură de ulei și semințele de muștar la foc mediu-mare. Odată ce semințele încep să apară, acoperiți tigaia și așteptați până când popping se oprește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Adăugați 2 linguri de linte neagră; se prăjește aproximativ 30 de secunde sau până se rumenesc; se ia de pe foc. Se amestecă 1 linguriță de sare, 1/4 linguriță de turmeric, sucul de lămâie, karhi, coriandru și 2 până la 3 ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte NeagrăLinte Neagră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
TurmericTurmeric
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
3
Se adaugă la cartofi; se amestecă bine. Formați în optsprezece bile de 1 1/2 inch; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Pentru a face făină de fasole garbanzo (bsan), așezați boabele de garbanzo uscate în condimente sau râșniță de cafea; se macină până când arată ca piper negru măcinat grosier. Cerneti-l printr-o strecuratoare cu ochiuri fine sau o cernere de faina. Boabele mai mari rămase în strecurătoare pot fi reground. Nu folosiți un blender sau un robot de bucătărie, deoarece nu va măcina fasolea într-o textură fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Năut UscatNăut Uscat
Făină De NăutFăină De Năut
CafeaCafea
BoabeBoabe
FasoleFasole
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
SitaSita
CernereCernere
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pentru a face aluat, într-un castron mediu, amestecați făina de fasole garbanzo, 1/2 linguriță sare, bicarbonatul de sodiu și 1/4 linguriță turmeric. Bateți în 1/2 cană de apă, folosind un tel de sârmă, pentru a face un aluat neted, asemănător clătitei (adăugați apă suplimentară, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
TurmericTurmeric
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
În cuptorul wok sau olandez, încălziți cuptorul cu ulei (2 până la 3 inci adâncime) la foc mediu-mare până când termometrul introdus în ulei citește 177°. înmuiați până la 8 bile de cartofi în aluat pentru a acoperi; așezați cu grijă în ulei fierbinte. Se prăjesc 5 până la 7 minute, întorcându-se ocazional, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Îndepărtați cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu bilele de cartofi rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Pentru a face nucă de cocos proaspătă mărunțită, clătiți bine nuca de cocos pentru a îndepărta orice praf sau murdărie din coajă; se usucă. Străpungeți ochii cu gheață sau frigarui robust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
9
Scurgeți lichidul în recipient. (Lichidul este delicios de băut și poate fi păstrat la frigider într-un recipient acoperit timp de până la 24 de ore.) Atingeți ferm nuca de cocos peste tot cu ciocan sau ciocan greu de carne. De obicei se desparte deschis pe lungime. Lama de lucru a cuțitului bont sau rotund între carnea albă și coaja tare. Împingeți cuțitul în coajă departe de dvs. și, cu o răsucire a încheieturii mâinii, carnea ar trebui să iasă. Cojiți pielea subțire, maro închis, din carnea albă de nucă de cocos, folosind un cuțit sau un cojitor de legume. Tăiați carnea de nucă de cocos în robotul de bucătărie sau pe găuri mari ale unei răzătoare cu patru fețe. O nucă de cocos medie produce 2 până la 3 căni de nucă de cocos mărunțită; folosiți 1 cană pentru această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Nucă De CocosNucă De Cocos
LegumeLegume
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
RăzătoareRăzătoare
CuțitCuțit
10
Pentru a face chutney, în blender, puneți 1 cană de nucă de cocos mărunțită, 3/4 cană de apă, 1 lingură de coriandru, pulpă de tamarind, 1/2 linguriță de sare și 2 până la 3 ardei iute. Acoperiți și amestecați la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se transferă într-un castron mic; pus deoparte. (Chutney se va îngroșa așa cum este; dacă devine prea gros, amestecați apă suplimentară până când atinge consistența dorită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
În tigaie de 6 inci, încălziți uleiul și semințele de muștar la foc mediu-mare. Odată ce semințele încep să apară, acoperiți tigaia și așteptați până când popping se oprește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați 1 lingură de linte; se prăjește aproximativ 30 de secunde sau până când lintea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
14
Se toarnă amestecul de ulei fierbinte peste chutney; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Serviți crochete simple sau cu chutney. Chutney poate fi depozitat, bine acoperit, în frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii

Ingrediente

0(poate fi sau trece)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari2(iarnă)10 până la 12 frunze proaspete de karhi, tocate grosier, dacă se dorește10 până la 12 frunze proaspete de karhi, tocate grosier, dacă se dorește2la 3 proaspete Thai, serrano sau ardei iute cayennela 3 proaspete Thai, serrano sau ardei iute cayenne2la 3 ardei iute proaspete thailandeze, serrano sau cayenne, tocate măruntla 3 ardei iute proaspete thailandeze, serrano sau cayenne, tocate mărunt1(vinete)stropi în formă de inimăstropi în formă de inimă1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifasole uscată garbanzofasole uscată garbanzo1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat2(iarnă)cilantro proaspăt tocat fincilantro proaspăt tocat fin0(poate fi sau trece)turmeric măcinatturmeric măcinat2(iarnă)suc de lămâie (1 lime medie)suc de lămâie (1 lime medie)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)linte neagră despicată și decojită uscată (urad dal) sau mazăre despicată galbenă (chana dal), sortatelinte neagră despicată și decojită uscată (urad dal) sau mazăre despicată galbenă (chana dal), sortate2(iarnă)linte neagră despicată și decojită uscată (urad dal) sau mazăre despicată galbenă (chana dal), sortatelinte neagră despicată și decojită uscată (urad dal) sau mazăre despicată galbenă (chana dal), sortate605Nuci de orice fel (tocate)cartofi roșii medii, curățați, fierțicartofi roșii medii, curățați, fierți1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)11 kilogram de dovlecel,(tub mare)(tub mare)11 kilogram de dovlecel,pulpă de tamarind uscată tocată sau 1/4 linguriță pastă concentrată de tamarindpulpă de tamarind uscată tocată sau 1/4 linguriță pastă concentrată de tamarind1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei vegetalUlei vegetal1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă caldăapă caldă1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime1(poate fi sau trece)semințe de muștar negru sau galbensemințe de muștar negru sau galben11 kilogram de dovlecel,semințe de muștar negru sau galbensemințe de muștar negru sau galben
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista