Crocante de unt de vacanță Dodgie
Dodgie de vacanță unt chipsuri este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție conține 175 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Chipsuri Cu Unt De Arahide, Chipsuri De Pere Cu Unt Brun De Vanilie, și Chipsuri de pere cu unt brun de vanilie.
Instrucțiuni
Bateți împreună untul și crema de brânză cu un mixer electric. Adăugați treptat zahăr granulat și bateți până la lumină și pufos. Bateți în gălbenuș și vanilie. Cerneti impreuna faina, sarea si praful de copt intr-un bol separat; bateți treptat în amestecul de unt. Formați aluatul într-un disc, înfășurați cu folie de plastic și răciți 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți un sfert de aluat pe o suprafață ușor făinată până la grosimea de 1/8 inci, stropind cu făină suplimentară, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea.
Tăiați prăjiturile cu un tăietor de prăjituri de 3 inci și așezați ușor pe o foaie de copt; presărați zahăr turbinado sau zahăr scorțișoară.*
Coaceți la 350 timp de 12 până la 15 minute sau până când marginile devin aurii, urmărind cu atenție pentru a evita supraîncărcarea. Se răcește pe un suport de sârmă.
*Sau top cu glazura preferată, după coacere.