Fără gluten Crispies migdale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 64 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de canolan, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fără Gluten moale & Chewy migdale unt Granola Bar PLUS un Gluten gratuit Chex fulgi de ovăz Giveaway, 4 Ingrediente Mușcături De Unt De Migdale {Fără Gluten, Fără Lactate, Fără Cereale}, și Plăcintă cu nectarină de afine cu Crumble de migdale (fără Gluten + fără zahăr rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți siropul, uleiul, apa și extrageți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați făina, zahărul, praful de copt, scorțișoara și sarea; bateți treptat în amestecul de sirop până se amestecă. Se amestecă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Crostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
(fie Fie Obișnuit)
3
Aruncați cu lingurițe rotunjite pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament; aplatizați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
4
Coaceți la 350 de minute timp de 10-12 minute sau până când fundul este ușor rumenit. Se răcește timp de 1 minut înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.