Fără gluten Crispies migdale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 64 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de canolan, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fără Gluten moale & Chewy migdale unt Granola Bar PLUS un Gluten gratuit Chex fulgi de ovăz Giveaway, 4 Ingrediente Mușcături De Unt De Migdale {Fără Gluten, Fără Lactate, Fără Cereale}, și Plăcintă cu nectarină de afine cu Crumble de migdale (fără Gluten + fără zahăr rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți siropul, uleiul, apa și extrageți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Combinați făina, zahărul, praful de copt, scorțișoara și sarea; bateți treptat în amestecul de sirop până se amestecă. Se amestecă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De Orez
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Aruncați cu lingurițe rotunjite pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament; aplatizați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți la 350 de minute timp de 10-12 minute sau până când fundul este ușor rumenit. Se răcește timp de 1 minut înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.