Crocant cu două fructe de pădure cu topping de streusel de Pecan
Două fructe de padure crocante cu Pecan Streusel Topping ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 537 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de plăcintă cu afine, zmeură, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), Pear Crisp cu Topping de streusel de ovăz, și Crisp de mere-afine cu topping de Polenta Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați fundul și părțile laterale ale vasului de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați ovăzul, 1/2 cană de făină și zahărul brun.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă. Se amestecă nucile pecan.
Într-un castron mare, amestecați ingredientele rămase.
Se întinde în vasul de copt.
Presărați deasupra amestecul de ovăz.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când amestecul de fructe este Bulbuc și toppingul este maro auriu.